De laatste nieuwtjes

23 juni 2024 : Meerdaagse reis naar Willebadessen (D)

Ieder jaar organiseert de Seniorenschool Heusden een meerdaagse reis waarvoor veel belangstelling is. Dat was ook voor deze reis het geval. De bus is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Zondag 23 juni:  Vertrek om 09.30 vanaf diverse opstapplaatsen richting Achterhoek aan de Duitse grens waar u aan tafel gaat voor een heerlijke lunch. Na de lunch vertrekken we naar hotel Der Jägerhof in Willebadessen

Maandag 24 juni:  Na het ontbijtbuffet bent u ’s-Ochtens  vrij om het hotel te verkennen of een wandeling in de omgeving te maken.

Na de lunch een tocht door het fraaie Teutobrugerwald naar de Schiedersee, waar we aan boord gaan voor een rondvaart.
Dinsdag 25 juni: Teutoburgerwald-tour met bezoek aan het schilderachtige Hannover Munden. In het centrum van deze stad is er gelegenheid te shoppen en te lunchen.Na het diner is er een kegelavond.

Woensdag 26 juni: ’s-Morgens bent u vrij; u kunt bijv. deelnemen aan een midgetgolfwedstrijd in de tuin van het hotel, die wij dan organiseren. Na de lunch gaan we erop uit voor een middagexcursie. We bezoeken het plaatsje Düdinghausen waar we de Drechselstube bezoeken.

Donderdag 27 juni:  Na het ontbijt bezoeken wij een van de bekendste kuuroorden van Duitsland Bad Pyrmont met een rijke historie. Vervolgens gaan we naar Hamelen waar je een bezoek kunt brengen aan het museum Hamelen of de bekende straat van de ‘Rattenvanger’. ’s-Avonds is er livemuziek 

Vrijdag 28 juni:  Na het ontbijt de koffers in de bus laden en om 10.00 uur vertrek naar de Möhnesee  voor een bezoek aan de gigantische stuwmuur of gezellig terrasje. 
’s-Middags gaan we terug richting Nederland, waar we nog even kunnen genieten van een afscheidsdiner.

Kosten: € 625,00 p.p. bij minimaal 45 personen; toeslag 1-pers.kamer  €135,00.
Exclusief: eventuele reis- en/of annuleringsverzekering.

Inbegrepen: Alle dagen de beschikking over de bus; kamers met douche, toilet en TV; 5x ontbijt; 6x lunch (pakket) en 6x driegangen diner; de entreegelden, toeristenbelasting, kegelavond, midgetgolf, livemuziek. ’s-Avonds tussen 18.00 en 22.00 uur gratis drankjes (fris, vruchtensap, rode- en witte wijn, rosé, tapbier, koffie/thee).

Inschrijven: 
maandag 25 maart van 11.00 tot 12.00 uur in De Mand, Jan Steenstraat 2 Vlijmen (Vliedberg)
Exclusief: eventuele reis- en/of annuleringsverzekering.

Alle berichten

Contactformulier

06 1176 0048