2024-22. WORKSHOP KOKEN

Nr: 2024-22 Koken(1) Categorie: , ,

Onder de deskundige leiding van docente Lieke Waarts-Van Iersel maakt u ook dit jaar weer een heerlijk drie-gangen diner.

Voorgerecht: Carpaccio van zomergroenten

Hoofdgerecht: Risotto van parelcouscous met kip

Nagerecht: Griekse yoghurt met bessencrumble

En natuurlijk hoort er een mooi glas wijn bij.

Eet smakelijk!

 12,50

Volgeboekt

Beschrijving

Datum:            woensdag 17 juli

Aanvangstijd:  14.00 – 16.00 uur

Docente:         Lieke Waarts-Van Iersel

Belangrijk:       neem een schort mee

Plaats:            Stuurhuis, Kerkstraat 19b, Nieuwkuijk

(met eigen vervoer)

Kosten:           € 12,50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die deze activiteit hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten.

Contactformulier

06 1176 0048