ZOMERSCHOOL 2022

Het jasje van de Zomerschool past niet overal.

Laatste nieuws 17 juli 2022

Zoals eerder geschreven probeert de Zomerschool alle genoemde activiteiten passend te maken. Dat is moeilijk. Zeker als voor een bepaalde activiteit 96 inschrijvingen zijn en er 44 

deelnemers welkom zijn. Maar er is hard gewerkt en voor een aantal activiteiten is een oplossing gevonden. Helaas niet voor alle en met gebruik van ons protocol zal met een reservelijst gewerkt gaan worden. Dit zal gebeuren bij: Creatief met Bea, Oerlemans Plastic, worstenbroodjes bakken, koken, paleis van justitie, bloemschikken en high tea. Het bezoek aan Marienburg is helemaal uit het programma, daar de Marienburg in die periode gesloten is. Alle deelnemers zullen binnenkort een bevestiging ontvangen en daarin kunnen lezen aan welke activiteiten zij deel mogen nemen.

Natuurlijk zal de werkgroep proberen in 2023 deze drukbezochte activiteiten nogmaals in het programma op te nemen. 

Maar zij gaat meer doen. Zo zal zij, na deze Zomerschool, proberen enkele overschreven activiteiten met een reservelijst (kan helaas niet bij alle) + bezoek aan Marienburg alsnog te organiseren. Dit uitsluitend voor de personen die op de reservelijst staan. Zij ontvangen t.z.t. bericht.

In het Zomerschoolprogramma zijn ook opgenomen een film (King Richard) (5 augustus, 13.30 uur, Voorste Venne) en een gezellige muzikale middag (7 augustus, 14.00, ’t Rad, Elshout). Voor beide activiteiten zijn nog kaarten beschikbaar. Betalen kan bij binnenkomst.

Meer informatie? Abonneer u op de nieuwsbrief ()

De Zomerschool is weer actief en de inschrijving is gestart. Tot 14 juni kunnen inschrijfformulieren worden ingeleverd.Hiernaast vind u de link naar het volledige boekje en het inschrijfformulier voor het geval u het niet niet meer hebt.

Onderstaand alvast een impressie van enkele te bezoeken locaties.

Wij zien uit naar veel inschrijvingen en mooie en vooral interessante excursies en activiteiten.