Triduüm, 4, 5 en 20 oktober 2022 in Buurthuis De Mand
Uitnodiging

Stichting Seniorenschool Heusden organiseert in samenwerking met de Zonnebloem – afdelingen (Oud)-Heusden, Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg een Triduüm op bovengenoemde dagen. 

Wij nodigen u uit om op deze dagen aanwezig te zijn. Om in een gezellige ontspannen sfeer, anderen te ontmoeten, samen te genieten, te eten en u te laten verwennen.   

Saamhorigheid, een luisterend oor, bemoedigende woorden, aandacht. Zomaar enkele dingen die u kunt en mag verwachten op deze dagen.

Deze dagen zijn bedoeld voor iedereen. Natuurlijk voor mensen, die vanwege ziekte, een beperking, slechtere mobiliteit of om welke reden dan ook, geen of weinig mogelijkheden hebben om anderen te ontmoeten, of voor een gezellig uitje. Tevens bedoeld om kracht enmoed te putten voor de toekomst. 

Maar ook voor mensen die gewoon eventjes willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. En heeft u een maatje, een mantelzorger of een begeleider dan is ook die van harte welkom. Deze drie dagen organiseren wij in Buurthuis de Mand in Vlijmen op  4 en 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur en op 20 oktober van 11.45 tot 16.00 uur.  Een klein tipje van de sluier: Muziek, dans, (mee-) zingen, bewegen, luisteren, kans op…  Kortom iets om naar uit tezien en om nog lang op terug te kijken.  Wij vragen een bijdrage van € 22,50 pp (ook voor de begeleiding) voor deze drie dagen. (Dat is dus € 7,50 per dag en dat voor een ontvangst met een aangeklede kop koffie, een lunch, entertainment met in de pauze een drankje naar keuze.)

U kunt zich aanmelden voor deze drie dagen door de invulstrook (via link hieronder te downloaden) in te vullen en bij één van onze vrijwilligers in de brievenbus te doen. Door deze opgave machtigt u tevens de Stichting Seniorenschool Heusden om éénmalig € 22,50 per persoon af te schrijven van uw bankrekening.

Hebt u nog vragen?? Ad Dekkers 06-13635671 en Gerrit Nooijen 06-57565522 helpen u graag.

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten.

Een oprecht “dank je wel”ook richting Bijeen/Buurthuis De Mand en de gemeente Heusden.

triduum inschrijfformulier en machtiging 2022