De laatste nieuwtjes

Ontmoeten op zondag 24 september in De Mand

Wat hebben we het gemist. Twee maanden geen “Ontmoeten op Zondag”, maar we beginnen weer. 

Zondag 24 september is het zover en we openen met een geweldig muzikaal gebeuren. Het Groot Dwergonisch Mannenkoor zal zijn opwachting maken. Bekend van hun optredens in de Voorste Venne in de week voor Carnaval. Bekende meezingers zullen de revue passeren. 

Het wordt vast een geweldige muzikale bijeenkomst. 

De dag zal verder niet veel afwijken van de vorige muzikale zondagen: spelletjes doen, knutselen, keuvelen, bingo, loterij, hapje en natuurlijk muziek. 
De inloop is vanaf 11.00 uur. Koffie en thee zijn gratis, ’s middags is er een lunch (gratis) en wordt u verwend met hapjes (gratis). Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening. Voor de loterij kunnen loten gekocht worden (€ 1,- per stuk, 3 voor € 2,50). Zin om te komen? Meldt u dan snel aan. Dat kan per mail bij ontmoetenopzondag@gmail.com of telefonisch 06 2502 5587 zodat de organisatie een inschatting van deelname kan maken. 

Dat deze zondagen aan een behoefte voldoen blijkt wel uit het feit dat een groepje vaste bezoekers deze dagen zo misten dat zij besloten hebben toch bij elkaar te komen. Niet in de Mand want die was gesloten, maar bij een van de groep thuis. En ze vonden het geweldig.

Alle berichten

Nieuwsbrief oktober 2023

Oktober is de maand van de ontmoeting. Deze maand zijn er weer volop activiteiten georganiseerd waarbij de organisatie u graag welkom heet. Lees verder in

Lees verder »

Contactformulier

06 1176 0048