Busreizen

Meerdaagse reis naar Gaasterland van 5 t/m 10 juli 2021

 

Inschrijving is gesloten

 

Reisomschrijving

In het zuidwesten van Friesland, midden tussen de Friese Meren, ligt het Gaasterland. Hotel Gaasterland staat in de plaats Rijs, vlakbij het IJsselmeer, tussen Stavoren en Lemmer.

 

Programma van dag tot dag:

Maandag 05 juli 2021
Heenreis via Urk. Vanaf 09.00 uur staat de bus gereed op de eerste opstapplaats Na iedereen opgehaald te hebben vertrekken we naar het Zuiderzeestadje Urk voor de koffietafel.

 

Dinsdag 06 juli 2021
Gaasterland en Orchideeën hoeve in Luttelgeest. Na het ontbijt maken we een verkenningsrondrit met gids met een korte stop in Hindeloopen. Na de lunch in het hotel gaan we naar de Orchideeën Hoeve.

 

Woensdag 07 juli 2021
DE Museum Joure en De Friese Bierbrouwerij en whisky stokerij. Na het ontbijt gaan we naar Joure en bezoeken hier het Douwe Egberts museum. Tussen de middag gelegenheid het zelf klaargemaakte lunchpakket te nuttigen. Vervolgens gaan we naar Bolsward naar proeflokaal Us Heit. Hier krijgt u bij binnenkomst koffie/thee aangeboden. Tijdens de rondleiding word u uitgebreid geïnformeerd over het brouwen van bier en het stoken van whisky.

 

Donderdag 08 juli 2021
Het eiland Texel. Om 08.30 uur vertrekken we, met een zelfgemaakt lunchpakket, naar Den Helder voor de overtocht naar Texel alwaar een gids ons opwacht voor een rondrit over het eiland met een bezoek aan het juttersmuseum.

 

Vrijdag 09 juli 2021

Gaasterland en Rondvaart Friese meren. Na de lunch in het hotel gaan we naar Drachten voor een 2 uur durende rondvaart door één van mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Koffie/thee met koek aan boord.

Zaterdag 10 juli 2021

 

Terugreis via Hanzestad Elburg.
Na het ontbijt vertrekken we om 11.00 uur met koffers en lunchpakket naar Elburg met een historische binnenstad, ruim winkelaanbod en veel zonnige terrassen. Tegen het eind van de middag vertrekken we naar Wijchen voor het afscheidsdiner.

 

In de reissom van 540 euro p.p. (opslag 1-persoonskamer: 60 euro) bij minimale deelname van 45 personen, is inbegrepen: de bus, hotel alles inclusief (logies, ontbijt, lunch/lunchpakketten, dinerbuffet en drankjes van 18 tot 22 uur) kamers met douche, toilet, telefoon en televisie, de hele dag gratis koffie/ thee, bowlingavond met prijsjes, gezellige avond met live muziek.

 

Reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering voor eigen rekening!!