De laatste nieuwtjes

Maandag 18 december: Film met een bakske

Film: Une Belle Course

Op maandag 18 december draait de Seniorenschool Heusden in samenwerking met de Voorste Venne de komische film “Srooged”. Aanvang 13.30 uur. Entree € 8,00 (inclusief koffie/thee). Voordeel met de filmkaart.

Scrooged is een filmkomedie uit 1988 van regisseur Richard Donner. Het is een moderne bewerking van Charles Dickens‘ boek A Christmas Carol

Scrooged werd genomineerd voor de Oscar voor beste grime en Saturn Awards voor beste fantasyfilm, beste acteur (Bill Murray) en beste speciale effecten.

De steenrijke, egoïstische televisiebaas Frank Cross (Bill Murray) is bezig een productie in elkaar te draaien van Dickens’ A Christmas Carol. Wat het mensen kost om het hem naar de zin te maken, interesseert hem niet. Hij houdt met niemand rekening, ook niet met zijn eigen broer. Op kerstavond ontslaat hij Elliot Laudermilk (Bobcat Goldthwait). Vervolgens wordt Cross, net als de hoofdpersoon uit het boek (Ebenezer Scrooge), bezocht door drie geesten. Zij laten hem zien hoe zijn kerst vroeger (David Johansen) verliep, hoe nu (Carol Kane) en hoe het zal zijn in de toekomst als hij doorgaat op zijn huidige levenspad. Hij krijgt een kijkje in zijn kindertijd, met zijn bruut van een vader, en in één versie van zijn toekomst, die hij zelf nog kan beïnvloeden.

Wilt u meer weten over de Seniorenschool abonneer u dan op de nieuwsbrief van de Seniorenschool info@seniorenschoolheusden.nl of kijk op de website www.seniorenschoolheusden.nl.

Alle berichten

Contactformulier

06 1176 0048