Seniorenschool Heusden vertoont i.s.m. De Voorste Venne de film: Death on the Nile

 

In deze film uit 2022 is de Belgische detective Hercule Poirot op vakantie in Egypte. Hij zit op een luxe stoomboot die over de Nijl vaart, maar zijn plezier is slechts van korte duur. Hij moet op zoek gaan naar een moordenaar van een pasgetrouwde vrouw. (Naar een roman van Agatha Christie) 

Deze film zal vertoond worden op maandagmiddag 20 juni om half twee in de Voorste Venne. Kaartjes kunnen gereserveerd worden bij de Voorste Venne, www.devoorstevenne.nl. Kaartjes kosten € 8,- inclusief een kopje koffie/thee na afloop. 

Op initiatief van de Seniorenschool is dit jaar gestart met middag filmvoorstellingen voor senioren in de Voorste Venne. Na een half jaar is er geëvalueerd en besloten dat de filmvoorstellingen doorgang zullen vinden. Zowel de Voorste Venne als de Seniorenschool vinden het bezoek aan de film een verrijking. Het bezoekersaantal voldoet aan de verwachtingen en zal vermoedelijk in de toekomst toenemen. Zeker als bekend gemaakt wordt dat er een kortingsregeling komt. Hou de media dus goed in de gaten, abonneer u op de nieuwsbrief van de Seniorenschool of kijk op de website www.seniorenschoolheusden.nl

Datum

jun 20 2022
Expired!

Tijd

13:30

Geef een antwoord