2023-10-09 Eendaagse busreis in Brabant met verrassende activiteiten

Nr: 2023-10-09 Categorie:

Een hele dag weg met de bus inclusief koffie, thee, lunch en diner. Wat is er leuker dan een dagje weg zonder zorgen !
Op 9 oktober heeft de reiscommissie een leuke busreis georganiseerd met historie, gezelligheid, nostalgie, modewinkelen, koffie en thee, een lunch en een afsluitend diner.

 65,00

29 op voorraad

Beschrijving

Bezoek Edah-museum in Helmond:
‘Vruuger’ deden de senioren van nu hun dagelijkse boodschappen bij grootgrutters als EDAH en talloze kleine winkeltjes en speciaalzaken. In het museum ga je terug naar het boodschappen doen in de vorige eeuw, terug in de historie van supermarkten, bakkers, slagers en groenteboeren en tal van andere levensmiddelenwinkeltjes die stad en platteland voorzagen van hun dagelijkse eten, drinken en onderhoudsmiddelen.
Lunch: Na een gezellige broodjeslunch gaan we naar het Draaiorgelmuseum

Bezoek Draaiorgelmuseum in Helmond
‘Vruuger’ gingen veel mensen op stap om te dansen op de prachtige muziek die klonk uit rijk gedecoreerde dansorgels. Die veelal fraaie orgels reisden rond langs kermissen of hadden een vaste plek in uitgaansgelegenheden. Daar werd veelal een dansje gewaagd en menig liefje gevonden. In draaiorgelmuseum Helmond herleeft zaal Bocken compleet met haar Gaudin orgel en er zijn maar liefst 8 dans- en handorgels en speeldozen uit 1680 in originele staat te bewonderen. Allemaal spelend!

Shoppen of modekijken bij Van Tilburg in NistelrodeTegenwoordig doen we veel inkopen via webshops. Maar vandaag rijden we ’s middags naar Modezaak Van Tilburg om te shoppen en te kijken, om te voelen aan stoffen, om kleding te passen of om gewoon een kopje koffie /thee drinken.

Diner om 17.00 uur Maxend in Nistelrode.

Inschrijven voor 30 september 2023

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Deze activiteiten vindt u misschien ook leuk

Contactformulier

06 1176 0048